2015. március 23., hétfő

Szponzoraink bemutkozása

Az első szponzorunk a Mr. Sale Öltönyüzlet, akiket tavalyról is ismerhettek már! Köszönjük, hogy idén is támogatják rendezvényünket!

A Mr.Sale Öltönyüzletben kizárólag kiváló minőségű férfikonfekciót talál, de jóval a szokásos piaci ár alatt! Hogy tud a Mr.Sale egyszerre olcsó és minőségi ruházatot kínálni?
Felkutatjuk azokat a gyártókat, akiknek feleslegessé vált (túlgyártás, felszámolás stb.), de minőségi, főként természetes alapanyagokból készült öltönyei, zakói nadrágjai, kabátjai maradtak. Ezeket a készleteket a szokásos árnál alacsonyabban, esetenként sokkal alacsonyabban megvásároljuk. Ennek következtében, mi is a szokásosnál jóval olcsóbban tudjuk kínálni termékeinket. Ez nagyságrendileg az eredeti nagykereskedelmi árnak felel meg, azaz a megszokott áraknak a fele, harmada.

Már régóta olyan garanciát adunk minden termékünkre, hogy a legtöbb vásárló nem akarja elhinni, pedig igaz: Akár használtan is visszavesszük nálunk vásárolt ruháját, ha nem elégedett vele, és visszafizetjük a vételárat.
Miért adunk ilyen kemény garanciát?
Biztosak akarunk lenni abban, hogy Ön valóban használható ruhákat vásárol nálunk. Ha nem így lenne, akkor inkább visszavásároljuk azt a ruhát, amely nem vált be.

http://www.mrsale.hu/
http://www.mrsale.net/


 __________________________________________

A Ringlow boltban egyedi üveglencsés ékszerek és kiegészítők között válogathattok. A termékekben kidobásra szánt magazinok kapnak egy második esélyt arra, hogy elvarázsoljanak, meghökkentsenek, szórakoztassanak minket. Egyedi, vintage stílusú üveglencsés ékszerek a Ringlow-tól! Medálok, fülbevalók, táskatartók, gyűrűk, mandzsettagombok, kulcstartók, kitűzök. Jó nézelődést az oldalon!
https://www.facebook.com/ringlow13/timeline


______________________________________________

Köszönjük A KERÉKPÁRBOLT-nak, hogy ebben az évben is szponzoraink közt köszönthetjük őket!
http://akerekparbolt.hu

"Honlapunkkal szeretnénk segítséget nyújtani kedves érdeklődőinknek, hogy az interneten keresztül is betekintést nyerjenek kerékpár üzletünkbe. Az oldalunkon megtalálható kerékpáros termékek csupán egy része az üzletben bemutatott alkatrészeknek, kerékpároknak, kiegészítőknek és kerékpáros ruházatnak, mivel árukészletünket folyamatosan bővítjük a vásárlói igényeknek megfelelően. Szeretnénk mind az országúti, mind a hegyikerékpáros közönséget maradéktalanul kiszolgálni. Tapasztalatainkat felhasználva szakmai tanácsokkal ellátni jövőbeni vevőinket - lehető legnagyobb megelégedésükre.

Szolgáltatásaink: Foglalkozunk: új és használt kerékpárok vételével és eladásával, valamint kínálatunkban megtalálhatók vázak, alkatrészek, szerszámok, kiegészítők, ruházat.
Vállaljuk: mindenféle kerékpárt javítását, szervizelését, átépítését, szétszedését, egyedi kerékpárok építését (egysebességes, fixi, stb.) Igény szerint kölcsönkerékpárt biztosítunk a szerelés időtartamára! A szervizelésre leadott kerékpárokat 2 hónapnál tovább nem őrizzük meg! Ajándékot elfogadunk.. VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!!!!!"


____________________________________________

Fogadjátok szeretettel szponzorunk Benedek Tamás bemutatkozását, a Bendzsó Bringaruha megálmodóját!

"Benedek Tamás – Bendzsó vagyok.
Honnan az ötlet, hogy Elastic termékekkel foglalkozzak?
Egyensúlyzavarral és asztmával küzdöttem. Amikor elkezdtem kerékpározni, rohamosan javult az állapotom. A kerékpározás, még ha csak 10 percre ülök is föl, rettentő sokat ad.

A kerékpár közlekedési eszköz, de egyben sport tevékenység is. Budapest levegője nagyon sokszor elviselhetetlen, ezért is lenne jó, ha sokan, akik megtehetik, autó helyett kerékpárra ülnének. Életmódommá vált ez a sport, és közben rájöttem, nem mindegy, miben tekersz. Fontos, hogy kényelmes legyen, ne izzadj, feltűnő légy! Bringás ruhát akartam venni, fél Budapestet bejártam, de csak biciklis boltot, szervizt, alkatrészt találtam, ruhát alig, azt is iszonyú drágán. Érdemes tehát jó minőségű, hazai gyártású, elfogadható árú terméket hordani.
Ezért gyere, nézd meg ezeket a ruhákat! Magyar termék, jó minőségű, jól néz ki, és olcsó.
Várlak szeretettel,
Bendzsó"

http://www.bendzsobringaruha.hu/

 _____________________________________________

Legnagyobb örömünkre egy fantasztikus üzlettel bővült szponzoraink listája, ismerjétek meg a Buborék bolt bemutatkozását!

"A Buborék 2004 nyár elején alakult a Budai Vár aljában, a Széna tér közeléban. Később a mára már sétálóutcává vált Kecskeméti utcában is nyílt egy újabb üzlet. A buborék szó jelképezi a boltok színes, vidám hangulatát, mindig más érdekességet lehet benne felfedezni. Hazai és külföldi tervezők munkái kaphatóak vegyesen, ékszerek, táskák és egyéb kiegészítők, füzetkék, újszerű budapestes tárgyak, vicces ajándékok...
A budai üzlet lakberendezési, belsőépítészeti műhelyként is működik."


http://www.buborekbolt.hu/

________________________________________
 
Ebben az évben egy különleges felajánlást is kaptunk! Fogadjátok szeretettel legújabb szponzorunk a Selfie Machine megálmodóinak bemutatkozását!

"A Tweed Runon lesz egy különleges fotózási lehetőség is: ha megnyomtok egy nagy piros gombot, le tudjátok majd fényképezni magatokat egy új fotógéppel, a Selfie Machine-nal és rögtön látjátok is, milyenek lettek a képek. A fotókat aztán a 20-as évek stílusához passzoló vintage filterrel töltjük fel a facebookra!
A Selfie Machine-t tavaly év végén indította útjára három barát, Gergő és Andris és Évi. Az ötlet Gergőben és Éviben merült fel, Andrisnak pedig régóta szenvedélye a fotózás, így csatlakozott hozzájuk. Gergőék célja, hogy mindenféle eseményt különlegessé és emlékezetessé tegyenek. Imádnak nem csak szimplán szép képeket készíteni, hanem valamilyen játékkal vagy kreatív ötlettel kötni össze a fotózást és olyan eseményekre vinni a Selfie Machine-t, amik színesek, izgalmasak és pozitív dolgokat hoznak az emberek életébe. A Tweed Runon mi is kipróbálhatjuk majd a gépet, de addig is nézzétek meg és likeoljátok őket itt: https://www.facebook.com/selfiemachines!"


_____________________________________________________

Ebben az évben is köszönjük a Raindeer csapatának, hogy támogatnak minket!

"Három divatmániás nővér régen dédelgetett álma valósult meg a
“szarvasos” vintage butik formájában. A Klauzál tértől pár lépésre
található Raindeer sem az áruházi hangulatáról híres: bohém és mégis cuki, a londoni Camden Townban is megállná a helyét. Ha már Anglia, sok szépség onnan érkezik, a legidősebb nővér kooperációjával, de szerencsére nem a megszokott turkálós “minőségben”.
Rengeteg bizsu, hátizsákok, clutchok, farmerek és saját márkás, saját mintás szitanyomással készült pólók, dzsekik is Raindeer portékák. Akik a modernebb, naprakészebb street fashion vonalat kedvelik, az esernyős szarvas logó alatt megtalálhatják számításaikat. Fontos, hogy sok a
férfi cucc is, nem csak lányoknak lett kitalálva, sőt! Az árak
mérsékeltek, a hangulat bohókás és barátságos."

http://www.raindeer.hu/
https://www.facebook.com/raindeerclothing?fref=ts


 _____________________________________________

 Köszönjük, hogy mellénk állt a MUSU!

"A musu (musziságok és súlyosságok) két hasonló gondolkodású, de teljesen más vizuális nyelven kommunikáló alkotó, Dulibán Bernadett és Szalma Boglárka velőtlen-felhőtlen (muszis), vagy éppen velős (súlyos) gondolatait egyesíti egy kreatív firmába. Történetünk 2007 februárjában indult,de csak az ez évben, augusztusban megrendezett Sziget Fesztiválon debütáltunk, mely sikert hozott, és lehetővé tette a továbblépést.
Gondolataink materiális alapanyagait olyan ruhadarabok (alsó-, és felsőruházat, alsóneműk) képezik, melyeket mi tervezünk, és varratunk meg. Ezekre kerülnek rá transzfervasalással az általunk tervezett minták, de kézi hímzéssel is készülnek fonaltörténetek szoknyákra, nadrágokra. Figuráink megalkotásánál először a kézi rajzok születnek meg, majd ezek grafikai programok használatával nyerik el végleges formájukat. Így a ruháinkat „gondolatlényecskéink“ teszik még inkább egyedivé.
A tervezésénél fontos szempont, hogy az adott ruhadarab biciklizés közben is kényelmes viselet legyen, egyes daraboknál pedig kifejezetten ez a cél. Mintáink biciklis darabjait is a kerékpározás szeretete inspirálta, így a kettő ötvözete igazán csinossá és egyedivé teszi viselőjét kerekezés közben is."
http://musu.hu/____________________________________________

Köszönjük a Bagaboo-nak, hogy ismét támogatnak minket!

"A bagaboo eredetileg azért jött létre, hogy bringás futároknak gyártson táskákat és egyéb kiegészítőket. Magam is futárkodtam Budapesten, így tisztában vagyok vele, milyen igénybevételnek van kitéve egy futárzsák. Igyekszünk a legerősebb és a legjobb minőségű anyagokból dolgozni, nemcsak a futárzsákok esetében – ezt a minőséget kapod akkor is, ha egy kisebb bagaboo táskát, vagy bármilyen kiegészítőt választasz magadnak.
Mára a termékkínálatunk nemcsak futárzsákokból áll, bár továbbra is ez a táska a legfontosabb bagaboo termék. Minden táska és kiegészítő kapcsolódik a biciklizéshez – ezekkel a táskákkal kényelmes bicajozni."

 _____________________________________________

A Pepita nélkül már el sem tudnánk képzelni a Tweed Kerekezéseinket! Nekik köszönhetjük minden rendezvényen a fantasztikus, jó hangulatú Flash Mobokat! Köszönjük, hogy most is támogatnak minket! Itt tudjátok likeolni oldalukat: https://www.facebook.com/pepitaklub?fref=ts

"A Pepita egy közösség, ahol a swing-táncok lendülete találkozik a jazz zene határtalan szabadságával. Könnyed, barátságos légkörben kötetlenül lehet ismerkedni a jazz aranykorának táncaival és stílusával. Bulik, koncertek, workshopok és különleges, egyedi programokon színesítik a repertoárt.
Táncosok hívták életre, ám a Pepita mégsem csak a táncról szól: a középpontban az a remek társaság áll, akik a mindennapokba varázsolják a régi idők hangulatát, ahol elegáns úriemberek táncolnak charlestont és swinget igéző tekintetű dámákkal a forró jazz zenére.
A Pepita egy fogalom, ami jelenti egyrészt az önfeledt szórakozást, másrészt az alázatot a zene, a tánc és egymás iránt. Hiszünk abban, hogy a jó hangulat, a felszabadult, fesztelen légkör elengedhetetlen az új dolgok elsajátításakor. Célunk, hogy kellemesen tölts el minden pillanatot ebben a közösségben, mert a Pepita erről szól!"
http://www.pepitaklub.hu/

 _____________________________________________

Örömmel mutatjuk be a Go Mobility-t, akik igazán széles palettával állnak a biciklisek rendelkezésére! Így írnak magukról:

„A Margitszigetet mint Budapest „tündérkertjét”, a városiak legkedveltebb parkját nem szükséges külön bemutatni; ebben az Európa-szerte ismert és kiemelt parkban célunk, hogy a kerékpározást kedvelőknek új alternatívákat is bemutassunk a hagyományos kétkerekűek mellett: nálunk tesztelhető a „bringóhintók” legújabb generációja, a többszemélyes Gran Tour gokart, de vihettek tőlünk tandemet egy margitszigeti körútra, valamint időről időre újabb elektromos járműveket is bemutatunk: például nálunk tesztelhető a világ legkönnyebb és legkompaktabb elektromos kerékpárja a Yike Bike!
2014-ben a megújuló Várkert Bazár mellett alig 200m-re kerékpár üzletet nyitottunk a bringaút mellett a Várkert rakparton, ahol akkor is örömmel látunk, ha csupán egyetlen csavarra vagy tanácsra van szükséged, hiszen elsőrendű szempont a szervizünk professzionális felszereltsége és az arra áthajtó bringás közösségnek való maximális megfelelés. Webshopunk jelenleg már feltöltés alatt áll, nézz be hozzánk!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése