2014. szeptember 4., csütörtök

Interjú - Dávid Attila Norbert, azaz D.A.N.

D.A.N. állandó tagja a Tweed Run közösségnek - volt már nyertesünk, posztolónk, a Csak Pasikon pedig újra megméretteti magát a bajuszversenyen. Hosszú, rendezett bajszát sokan megcsodálták már a rendezvényeken, így feltettünk neki pár kérdést a "védjegyéről":

Mióta viselsz bajuszt? 
 1994-ben kezdtem növeszteni, a stílusa nem változott semmit azóta, bár egyszer 1999-ben leborotváltam egy rövid időre, de újra visszanövesztettem, mert rájöttem, hogy így vagyok Én.

Mennyi időt fordítasz a bajszod ápolására, van esetleg valami különleges praktikád? 
Naponta mosom és fésülöm, és havonta egyszer kiigazítom ollóval. Az első egy-két évben még használtam bajuszpödrő viaszt, de ma már nem kell semmi, hogy a kívánt formában legyen, csak pödörgetni szoktam. És nem alszom bajuszkötőben!Sokak szerint a bajusz ódivatú, te mit gondolsz erről? 
Lehet, hogy ódivatú és biztos van egy múlt századbeli romantikája, de szerintem egy modern, mai férfi is viselhet nyugodtan bajuszt, csak a formáját, stílusát kell jól megválasztani. A bajusz elfogadottsága a nőkön múlik. Hiába növesztenek a férfiak szép és igényes, tiszta, jó illatú bajuszt, ha a mai lányoknak egy pörköltszagú szőrcsomó a víziójuk.

Mit üzennél a Csak Pasik leendő bajuszversenyzőinek? 
Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése