2014. március 18., kedd

Bajusz Csütörtök - 2014 - 2.hét
BAJUSZ FÉSŰ
Szerző: Dávid Attila Norbert

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, a szilveszteri bulikat mindenki kipihente már…és senkinek nem borotválták le a bajuszát, amíg nem volt tudatánál…
Bár új év, de csütörtök, tehát bajusz blog!

 
Akinek maradt pénze az új évre, vagy nem azt kapta karácsonyra, amit szeretett volna… vagy visszavinné, de nem tudja mit vegyen helyette, annak ajánlom a bajuszvágó olló mellé … a bajusz fésűt! 


Hölgyeim (!) kérem, lepjék meg a szeretett férfit egy helyes kis bajuszfésűvel (…vagy srácok! mit szólnátok egy spéci bajuszfésűhöz?)… igen tudom, „még mit fognak kitalálni, már így is az agyamra megy ezzel a hülye bajusz mániájával”, de(!) higgyék el nem mindegy… elvégre a stílus maga az ember! (Le style est l' homme même. Georges-Louis de Buffon 1707-1788)
A neten, ( innen: http://www.cowboycomb.com/product-p/_ccomb.htm) Amerikából (is!) beszerezhető, potom 5,99 $ -ért műanyagból. Amennyiben valaki még nagyobb egyéniség szeretne lenni, van limitált széria is rozsdamentes és aranyozott változatban…is.
És valljuk meg, ha nem is szép… de a képen látható kis fésűnek van stílusa… De(!)… hogy félreértés ne essék, (és az jóizlésem ne kérdőjeleződjön meg) van szép és stílusos is…régi és modern is.

Üdvözlettel: Dávid Attila Norbert :})

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése